ГабровоПоследни новини

Отново Узана поляна фест – от 21 до 23 юли т. г.

Каква ще бъде музиката, която ще създава атмосферата и настроението, съобщиха организаторите на феста

Екологичният чар на лятото и тази година ви очаква в местността Узана край Габрово – съобщиха на 27 юни т. г. организаторите на Узана поляна фест. – Резервирайте датите 21, 22 и 23 юли за емоции сред природата на Узана Поляна фест. Фестивалът отново ще изненада сетивата, ще освежи мислите и ще даде възможност да споделите знания, усмивки и приключения сред спокойствието на гората, уханието на билките и…

Пригответе се за вечери, изпълнени с много свежи ритми, зареждаща атмосфера и приповдигнато настроение, защото музиката на Узана Поляна фест идва със забележителни музиканти – съобщиха на 27 юни т. г. организаторите на феста. – Отново две са концертните вечери, чието начало ще бъде поставено в 19 часа.

В петък сцената ще бъде открита от свежите ритми на Latino Kopeles, след тях очаквайте рок музика с  Greesh, а финалът на вечерта ще поставят забележителните творци Нина Николина и Калин Вельов.

Лятната съботна вечер ще бъде озвучена от виртуозната акордионстка Вероника Тодорова и оркестър „Дианополис“, следващите на сцената са загадъчните музиканти от НеСтеНиЧували, а веднага след тях очаквайте силното рок присъствие на No More Many More. А финалът на вечерта ще бъде като за начало, защото на сцената ще излязат Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени.

В неделния ден всички гости на Узана Поляна фест ще могат да видят талантливите танцьори от  ДФА „Габровче“, които ще поведат традиционното узанско хоро.

Трите фестивални дни ще бъдат допълнени от преходи в планината, фермерски пазар, арт работилници, зона за духовни практики, младежка зона, детски център и мини футболен турнир.

Резервирайте датите 21, 22 и 23 юли за емоции сред природата. Очакваме Ви!“

Подобни статии

Back to top button