ГабровоПоследни новини

Силно габровско присъствие в телевизионното реалити „Фермата“

Двама мъже от Севлиевско и актьор на свободна практика от габровското село Гъбене представят областта

Трима представители на Габровска област участват тази година в седмият сезон на телевизионното реалити „Фермата: Време за пробуждане“ по bTV. Това са двама севлиевци и един жител на габровското село Гъбене. 41-годишният строител и ресторантьор Георги Гергинов е от Севлиево, Цоньо Трифонов – шофьор, на 51 години е от село Крушево, а 44-годишният актьор на свободна практика Кирил Михов е родом от Карнобат, но живее в с. Гъбене, Габровско.
Георги ГергиновЕто и кратките визитни картички на участниците от Габровска област: „Георги Гергинов е на 41 години, от Севлиево, строител и ресторантьор. Бивш емигрант. Върнал се е в България завинаги, защото обича родината си. Не съжалява за избора си. Георги заминава за Белгия, когато е на 20. Осемнайсет години работи като строител. Преди две години се връща със семейството си и отваря заведение в Севлиево. Баща е на пораснали син и дъщеря. Държи на семейните ценности. Лидер.
Един от факторите, оформили силния му характер, е липсата на силна мъжка фигура в живота му. Баща му го изоставя, когато е само на 6 годинки. Верен на победоносното си име, Георги влиза във „Фермата“ за победа. В стопанството ще разчита на строителните и организационните си умения.

Цоньо ТрифоновСправката за житейския път на 51-годишният Цоньо Трифонов от с. Крушево гласи: “ Обикновен, скромен човек и голям веселяк, който получава жестоки удари от съдбата. Първият идва от съпругата му, която започва връзка с брат му. Разделят се. Той се изнася и заминава за Испания, а бившата му заживя с новата си любов и с двете й деца от Цоньо. Днес двамата братя са в добри отношения. А жената, която ги е разделила, вече не присъства в живота им. В Испания Цоньо работи във ферма за овце, а след това е шофьор. При един от курсовете се оказва, че стоката е крадена и той попада в ареста. От срам, решава да сложи край на живота си, но съдбата решава друго. През 2018 г. Цоньо се връща в севлиевското село Крушево. Днес работи като шофьор във фирма за ядки. Обича живота на село, където се чувства свободен. Трудностите не го плашат.“ Още след първата нощ във „Фермата“ Цоньо попадна сред най-обсъжданите участници заради юнашкото си хъркане по време на сън. На критикарите той отговори така: „Аз разбрах, че някои хора са чули моето хъркане, но не само някои хора, може би и близките животни в гората са го чули. Няма как да взема мерки, това е физиологичен процес, който аз не мога да контролирам. Дано те свикнат с мен.“

Кирил МиховТретият участник от областта – Кирил Михов, е родом от Карнобат, но живее в с. Гъбене. Той е на 44 години, актьор на свободна практика. „Изиграл е стотици представления в страната и чужбина, но не се страхува и от селския труд. Изиграл е стотици представления в страната и чужбина, но също така вдига чардаци, прави покриви, коси, гледа животни.
Не харесва новия дигитален свят, търси простотата на живота сред природата. Преди 6 години напуска града, за да заживее в къща на 160 години от кирпич и камък в Габровския Балкан. В нея днес заедно със съпругата си отглежда 4-годишната им дъщеря. Кирил е интелектуалец, творец, работяга и философ. Забавен и остроумен. Обича да спори, но само с опонент на неговото ниво. Във „Фермата“ ще повдигне две теми – за смазващото отношение на хората към околната среда и тази за ловците. „Недолюбвам хората, които нехаят за природните ресурси и онези, които говорят за лова, без да познават същината му“, казва той.

Подобни статии

Back to top button