ЛюбопитноПоследни новини

Мадс Микелсен ще участва в новия „Индиана Джоунс”

Очаква се датският актьор да е в ролята на злодея във филма

Датският актьор Мадс Микелсен ще участва в продължението на култовата поредица „Индиана Джоунс”, чиито снимки трябва да започнат лятото. Въпреки че все още няма яснота около сюжета, очакванията са Микелсен да е в ролята на злодея. Неговата кариера се разви изключително успешно през последните години, за което особено допринесе участието му в сериала „Ханибал” – където изигра ролята именно на легендарния психиатър-канибал. Микелсен изпълнява и главната роля във филма „Още по едно“, който е сред фаворитите за „Оскар”, а също така заменя Джони Деп в ролята на злодея Гелерт Гринделвалд във „Фантастични животни и къде да ги намерим 3“.

Преди броени дни стана ясно, че британската актриса  Фийби Уолър-Бридж ще участва в петия пълнометражен филм за приключенията на Индиана Джоунс. Нейната кариера също получи изключителен тласък, благодарение на сериал – а именно „Fleabag”, където освен че се изяви в главната роля, тя беше също сценарист и продуцент. Тепърва обаче ще бъдат оповестени имената на други актьори, които са избрани за участие в приключенската лента.

Режисьор този път няма да бъде Стивън Спилбърг, а  Джеймс Манголд – познат с работата си върху филми като „Логан”, „Пълно ускорение“, „Луди години“… Плановете на „Лукасфилм“ са снимките на „Индиана Джоунс 5“ да започнат през лятото, а филмът трябва да излезе на екран през юли следващата година.

Индиана Джоунс се завръща през юли 2022

Подобни статии

Back to top button